‘Familie Bobbi Kristina ondervraagt vriendin’

De familieleden van de onlangs overleden Bobbi Kristina hebben een vriendin van haar ondervraagd. De familieleden hopen dat Danyela Bradley meer weet over de avond waarop Bobbi bewusteloos in haar badkuip werd aangetroffen.

Dat meld RadarOnline. De familieleden van de onlangs overleden Bobbi Kristina hebben een vriendin van haar ondervraagd. RadarOnline meldt dat de familieleden hopen dat Danyela Bradley meer weet over de avond waarop Bobbi bewusteloos in haar badkuip werd aangetroffen

De zus van Danyela laat weten dat het meisje onder valse voorwendselen naar de hospice werd gelokt waar Bobbi op dat moment lag. Familieleden zouden haar hebben gezegd dat ze afscheid kon komen nemen van haar vriendin. Toen ze daar eenmaal was, zou ze niet zijn binnengelaten. In plaats van afscheid nemen, werd ze ondervraagd door de familie van Bobbi. "Ze kreeg niet eens de kans om Krissi te zien", aldus de zus.

De familie wilde van Danyela weten of haar vriend Max Lomas iets wist over de situatie van Bobbi. Lomas is al eens beschuldigd van het handelen met drugs en hij is waarschijnlijk ook degene die Bobbi op 31 januari in de badkuip vond. De familie verdenkt Nick Gordon, de vriend van Bobbi, ook nog steeds van betrokkenheid bij haar dood.

Bobbi Kristina stierf 26 juli op 22-jarige leeftijd nadat ze maanden in een coma had gelegen.

Lees ook: Ruzie tijdens afscheidsdient Bobbi Kristina