Fajah Lourens is verliefd geworden op zichzelf 

Binnenkort wordt Fajah Lourens (41) voor het eerst oma. In de Weekend van deze week legt ze uit waarom ze nu zo goed in haar vel zit, en dat is niet alleen omdat ze zich verheugt op haar eerste kleinkind. 

De fit-influencer is namelijk verliefd op zichzelf geworden, “voor het eerst in mijn leven”. Na het op de klippen lopen van haar relatie met Bart heeft ze traumatherapie gedaan en een coach ingehuurd, om te analyseren waarom haar relaties, zoals ze het zelf zegt, “elke keer mislukken”. “Je kunt wel steeds een ander de schuld geven, maar als het na zes keer nog steeds misloopt op liefdesgebied, moet je ook eens goed naar jezelf kijken”, legt ze uit.

En zo kwam ze tot nieuwe, levensveranderende inzichten. “Ik heb de liefde in mezelf gevonden en sta daardoor in mijn kracht. Zonder aandacht van een man. En dat bevalt me prima, ik stort me dus niet meteen weer in een volgende relatie.” 

Spannend

Inmiddels is Fajah toch opnieuw verliefd en niet alleen op zichzelf, maar wie de gelukkige is, wilde ze tegen Weekend nog niet kwijt. Dankzij haar nieuwe inzichten voelt ze dat het deze keer anders is. “Normaal was ik ernaar op zoek, maar nu is dat niet zo geweest. Omdat het zo anders is dan anders, was het ook wel erg spannend.”

Lees het hele verhaal in Weekend nummer 38 online of bestel hem hier.