×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Faillissement veranderde Olcay Gulsen: ‘ik ben een veel emotioneler mens’

Faillissement veranderde Olcay Gulsen: ‘ik ben een veel emotioneler mens’
18.10.2018 -

Het faillissement van haar bedrijf SuperTrash begin dit jaar heeft bij Olcay Gulsen diepe sporen achtergelaten. Maar niet alleen in negatieve zin. ’Ik kan nu veel meer genieten van het leven, ik ben écht een ander mens geworden’, verklapt zij aan Weekend.


Olcay Gulsen moest ruim een half jaar terug met lede ogen toezien hoe haar ’kindje’, het modebedrijf SuperTrash, failliet ging. Na haar faillissement is ze emotioneler geworden: 'Dat komt natuurlijk omdat ik jarenlang in de waan van de dag onder stress heb geleefd en dan laat je niet zo snel je gevoel toe.' Ze heeft nu geen groot bedrijf meer wat ze iedere dag moet runnen. 'Daardoor kan ik meer met mijzelf bezig zijn. Ik denk dat het een diepere laag van mijzelf is die er altijd heeft gezeten, maar die er nu pas uitkomt omdat ik het toelaat. En daar ben ik blij mee', vertelt de presentatrice. 

Olcay beseft dat ze hierdoor menselijker overkomt voor haar omgeving. ’Ja, ik ben misschien wat minder robotachtig’, vertelt Olcay. ’Ik kan nu ook gewoon oprecht van dingen genieten, dat heb ik jarenlang niet gedaan omdat ik altijd maar aan het werk was.’ 

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 42 ligt nu in de winkel.