Exclusief: Wie is de rijkste Topper?

Wie het rijkst is van De Toppers is, lijkt ook de meeste invloed te hebben. Zo moest Jeroen van der Boom op het Nationaal Songfestival tegen zijn wens in toch een glitterpak dragen. Maar wie heeft de meeste centen? Weekend raadpleegde alle B.V.’s van René, Gordon en Jeroen, zette hun villa’s, tweede huizen, jachten en wagenparken op rij, en onthult wie het meest vermogend is en de lakens uitdeelt...

Dat er bij De Toppers sprake is van onderlinge machtsverhoudingen werdtoegegeven door Jeroen van der Boom. “Toen ze mij vroegen om mee tedoen, heb ik gezegd: ‘Ik wil best meedoen, maar kan ik dan nog wel eenbeetje sturen?'” Maar al bij het eerste grote Toppers-optreden bleekdat hij maar een heel klein beetje mocht sturen, want hij stond toch ineen glitterpak te zingen, ondanks dat hij had gezegd dat hij eenrock-Topper zou worden. Hij zou zich niet in een glitterpakje latenhijsen. Maar onder druk van Gordon en René Froger gebeurde dat toch. “Ikheb heel veel moeite met glitter, maar het is ook wel weer leuk engeeft swing,” aldus een iets ingebonden Jeroen na afloop.

Hij heeft dezwakste positie binnen De Toppers, al was het maar omdat hij pas in dezomer van 2007 doorbrak met de hit ‘Jij Bent Zo’ en de minst succesvollevan het herentrio is. Maar is hij ook de minst rijke?

Lees het in de Weekend van deze week!