Exclusief: Ruzie tussen Victor Reinier en minnares Kim

Victor Reinier en zijn 26-jarige minnares Kim Petit kregen vrijdag na de uitzending van Pauw & Witteman een fikse ruzie op het Rembrandtplein in Amsterdam.

De 44-jarige Baantjer-acteur liet zijn frustraties duidelijk zien en reageerdezijn woede af op zijn achttien jaar jongere liefje. Kim barstte na hetincident in huilen uit. Nadat Victor was gekalmeerd ging het stel dekroeg Cooldown binnen in Amsterdam. Ze kwamen pas rond vier uur ’s nachts naarbuiten en de ruzie leek geklaard. Gelukkig maar, want het het koppelheeft de laatste tijd al genoeg te verduren gekregen.

Victor Reinier had een stiekeme affaire met Kim. De twee brachten vorigjaar een nacht door in een hotel in Maastricht. Het liep uit op eendrama, want Kim viel op geheimzinnige wijze uit het raam en raakte incoma. De media sprong bovenop het verhaal en verschillende scenario’sdoken op. Zo zou Victor Reinier na een ruzie Kim uit het raam hebbengeduwd. Dit is nooit bewezen. Volgens de recherche van Limburg kan Kimzich niets meer herinneren van de dramatische nacht, waarna het OM dezaak sloot.Voor meer exclusieve foto’s van de ruzie en het hele artikel kunt u terecht in de Weekend van deze week.