Exclusief: Het verhaal van Ron Boszhard over zijn minnares

Een aantal weken geleden bezwoer Ron Boszhard nog dat hij geen minnares had. Maar vorige week verscheen er ineens een bericht in de media, waarin werd gesteld dat hij smoorverliefd is op de ruim twintig jaar jongere stewardess Celine. Ron ontkent echter. In Weekend doet hij exclusief zijn verhaal.  

De perfecte proefscheiding bestaat niet. Maar als er iets in de buurt komt, dan is het wel de manier waarop Ron Boszhard en zijn vrouw Gaby nu met elkaar omgaan. Ze wonen, na vele jaren huwelijk, even niet bij elkaar omdat ze willen nadenken  over hun gezamenlijke toekomst. Ron woont nu in Weesp en Gaby, met de kinderen, in de echtelijke boerderij in het Noord-Hollandse Sint Maarten. Boszhard is tot nu toe erg openhartig geweest over wat er in zijn huwelijk aan de hand is, juist om vervelende verhalen te voorkomen. Toch werden Ron en Gaby afgelopen week geconfronteerd met mediaberichten dat hij verliefd zou zijn geworden op een beeldschone, twintig jaar jongere stewardess.

Ron zou zelfs bij een feestje zijn geweest, waar deze Celine officieel haar ‘wings’ kreeg – het bewijs dat ze nu volleerd stewardess is. Maar Ron ontkent tegenover Weekend nog eens heel nadrukkelijk dat er van een relatie sprake is. “Ik ken Celine natuurlijk wel. En ik had haar beloofd dat ik na die uitreiking zou komen als ik de kans had. En dat heb ik gedaan. Om haar een plezier te doen. Maar er is echt geen sprake van dat ik iets met haar heb. Ik was voor deze situatie eigenlijk al bang.

Onzin verhalen

Als je, zoals ik, een relatiecrisis hebt, dan wordt elke vrouw die bij je in de buurt komt als een minnares gezien. Kijk, ik kan daar zelf wel mee omgaan, want ik weet hoe het echt zit. Maar voor Gaby en de kinderen is zoiets afschuwelijk. Ik zit nu in Zwitserland voor Zapp Sport en heb dus eigenlijk niet zoveel last van wat er in Nederland geschreven wordt. Maar Gaby en de kinderen wel. En dat vind ik vreselijk. Er wordt hun onnodig verdriet aangedaan. Wie zijn die mensen die dat soort onzinverhalen over mij rondvertellen? Wil iemand mij kapot maken, of zo? Ze hebben er alleen maar mijn gezin mee. Want ik trek me weinig van dat soort onzin aan. Moet ik me dan anders gaan gedragen? Niet meer naar een feestje gaan omdat mensen er anders iets van gaan denken? Of gewoon niet meer met vrouwen omgaan? Dat zou toch te gek zijn!

Ik ben hier nu met twee vrouwelijke collega’s, met wie ik heel leuk omga. Maar meer dan collega’s zijn we niet. Maar wedden dat er hier foto’s worden gemaakt die straks in Nederland de indruk moeten wekken dat ik er hier ook vriendinnen op na heb gehouden? Geloof me, een nieuwe relatie is het laatste wat ik wil. En dan al helemaal niet achter de rug van mijn gezin om. Het gaat juist hartstikke goed thuis. We lijken de zaken een beetje op een rijtje te krijgen en Gaby en ik praten heel open met elkaar. We hebben samen ontzettend veel om voor te vechten en dat doen we ook. Ik heb haar gezegd dat ze zich echt niet druk moet maken om zulke verhalen. En ik hoop maar dat ze dat ook niet doet.”