×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriend Patricia Paay zet mogelijke verspreider seksvideo online

15.02.2017 -

Nicky van Dam, een ex-vriend van Patricia Paay, heeft de persoon met naam en toenaam op Facebook gezet die hij verdenkt van het verspreiden van de seksvideo's van La Paay. 'Dit is nou die 'verdachte' buurman die Patricia Paay's leven zo overhoop gooit', schrijft hij.


Daarbij plaatste hij een foto, de naam en een het telfefoonummer van de buurman. Nicky roept iedereen op om het bericht te delen 'als je achter Patricia staat'. Hij waarschuwt daarnaast iedereen: 'Pas op voor deze man.' 

Patricia zelf zat gisteravond bij Jinek aan tafel om voor het eerst haar verhaal te doen. Daar liet ze weinig los over wie ze verdenkt, maar geeft ze wel aan dat die persoon te maken heeft met het handelsconflict dat ze met iemand heeft. Dit kan mogelijk de buurman zijn. Die ontkent zelf echter dat hij er ook maar iets mee te maken heeft. 

De 64-jarige Paay en de 34 jaar jongere Nicky waren tussen 2010 en 2014 af en aan een setje. Ze zijn nu nog steeds vrienden.