×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriend ontkent aantijgingen Pamela Anderson

Ex-vriend ontkent aantijgingen Pamela Anderson
1.07.2019 -

Voetballer Adil Rami, de ex-vriend van Pamela Anderson, ontkent dat hij haar fysiek heeft mishandeld. De 33-jarige Rami noemt de aantijgingen van Anderson 'misselijkmakend'.


‘Ik wil niet ingaan op de details van mijn relatie met Pamela’, schrijft de meervoudig Frans international op Instagram. ‘Maar ik wil wel benadrukken dat deze beschuldiging van geweld geheel onwaar is. Dat kan ik niet laten gaan.’

Eerder deze week liet Anderson weten dat ze niet langer met Rami samen is. Kort daarop gaf ze de reden: ze zou erachter zijn gekomen dat de voetballer vreemd ging met zijn ex. En dat niet alleen, Rami zou Anderson hebben mishandeld. De Frans international zou de actrice ‘aan haar haren door de kamer hebben gegooid’, eenmaal zou ze naar het ziekenhuis hebben gemoeten omdat hij haar handen zo had gepijnigd, dat ze amper nog ‘een flesje water kon openen’.

Rami ontkent de aantijgingen. De voetballer is inmiddels wel geschorst als ambassadeur voor het goede doel Solidarité Femmes, dat zich inzet tegen huiselijk geweld. Rami accepteert de schorsing uit respect voor de organisatie, laat hij weten.