×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex van Mel B wil contact met stiefdochter

11.04.2017 -

Stephen Belafonte wil na de scheiding met Melanie Brown contact houden met zijn stiefdochter Angel, de dochter die zijn ex met Eddie Murphy kreeg. Dit meldt TMZ.


Eerder was al bekend dat de muziekproducent co-ouderschap wil voor hun dochter Madison. De voormalige Spice Girl verzet zich daartegen en wil zelf het ouderlijk gezag over het vijfjarige meisje.

Volgens bronnen van TMZ vraagt Stephen daarnaast om een omgangsregeling met de tienjarige Angel. Hij beschouwt zich als vader van het meisje, die twee maanden oud was toen hij bijna tien jaar geleden met haar moeder trouwde.

Wetgeving in Californië voorziet in een bezoekregeling voor stiefvaders, mits dat in het belang van het kind is. Zijn advocaat schrijft aan Mel B dat Stephen zo snel mogelijk een afspraak wil maken om de omgangsregeling te regelen. 'Hij zou het op prijs stellen om contact met Angel te houden', schrijft zijn raadsman.