×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex van Mel B: haar huisgeit keek toe tijdens seks

Ex van Mel B: haar huisgeit keek toe tijdens seks
25.11.2018 -

Danny Lopes, een ex-minnaar van Spice Girl Mel B, heeft een nogal opmerkelijke onthulling gedaan. Tijdens zijn korte avontuur met 'Scary Spice' kwam huisgeit Phyllis wel eens binnen terwijl Danny met Melanie onder de lakens lag.


'We lagen in bed en toen hoorden we ineens 'baaahaaa'. We keken op en zagen Phyllis ons vanuit de hoek van de kamer aanstaren', vertelt de acteur in de Britse krant Mirror. 'Het was hilarisch, alsof zij ons haar goedkeuring gaf. Het was raar, maar we hebben er wel om moeten lachen.'

Ondanks haar ietwat ongemakkelijke aanwezigheid mocht Phyllis van het stel wel blijven kijken, bekent Lopes.

Het avontuur met de Spice Girl was volgens Lopes echter van korte duur, omdat Mel na haar gestrande huwelijk met Stephen Belafonte mensen niet snel meer volledig vertrouwt en zich daarom snel terugtrekt uit een relatie.