×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Roxeanne Hazes is vader geworden

28.05.2018 -

Nick van Delft, de ex-vriend van Roxeanne Hazes, is vader geworden! En dat terwijl Rox zelf ook elk moment haar kindje kan verwachten.


'Mijn kleine jongen is geboren. Hij heeft de naam James Dean gekregen. Moeder en zoon maken het goed en wat ben ik trots op mijn vrouw', schrijft Nick stralend bij de zoete foto's.

Nick maakte in november bekend een kindje te verwachten met zijn vriendin Denise van der Lee. In december 2016 zetten hij en Roxeanne een punt achter hun relatie nadat zij vijf en een half jaar samen waren. Het liefdesverdriet duurde niet lang: een aantal dagen daarna werd Rox al gespot met haar nieuwe vlam Erik Zwennes en vond Nick het geluk bij zijn Denise. Rox is momenteel, toevallig genoeg, ook in verwachting. Het kindje kan elk moment geboren worden.