Ex-Pussycat Doll flirt met Brooklyn Beckham

Het 35-jarige voormalig bandlid van de Pussycat Dolls Ashley Roberts probeerde tijdens de Brit Awards de 17-jarige Brooklyn Beckham te versieren. Roberts en Beckham werden samen gezien op de afterparty van de show en hadden het blijkbaar erg gezellig met elkaar.

"Brooklyn zat aan een tafel met wat andere mensen maar had het duidelijk niet echt naar zijn zin. Totdat Ashley erbij kwam zitten en zich liet voorstellen aan hem", vertelt een ingewijde aan The Sun. De twee kletsten volgens bronnen een halfuur met elkaar en Roberts probeerde Beckham zelfs te verleiden om een dansje te wagen met haar op de dansvloer. Maar Beckham, die een mitella droeg vanwege een gebroken sleutelbeen, liet de eer aan zich voorbijgaan. Het weerhield Roberts er niet van om voor Beckham een dansje te doen. "Hij had daarna een grote glimlach op zijn gezicht", verklapt een bron.

De zoon van de beroemde voetballer is weer vrijgezel nadat hij zijn relatie met actrice Chloe Moretz eind 2016 beëindigde omdat hij haar te aanhankelijk vond.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen