×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex moet Rob Kamphues met rust laten

18.04.2014 -

Mona-Liza Machado moet zich laten behandelen en mag geen contact meer opnemen met haar ex-man, presentator Rob Kamphues.


De vrouw van 39 jaar stalkte Rob bijna één jaar. Ze heeft de presentator stelselmatig lastiggevallen met meer dan 1000 sms'jes, veel e-mails en telefoontjes.

Ze kreeg ook een voorwaardelijke celstraf van twee maanden opgelegd, met een proeftijd van twee jaar. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald, meldt Novum.

De ex van Kamphues was in hoger beroep gegaan toen ze twee jaar geleden van de politierechter ook al een contactverbod kreeg opgelegd. Ook kreeg ze toen een voorwaardelijke werkstraf van 120 uur.

Kamphues is de vader van het dochtertje van Mona-Liza. De vrouw had een kortstondige relatie met hem en raakte toen zwanger