×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Mel B woest om beschuldiging mishandeling

6.04.2017 -

Stephen Belafonte is woest op zijn aanstaande ex Melanie Brown. De Spice Girl beweert dat ze jarenlang fysiek en mentaal is mishandeld door haar man, maar hij ontkent dat in alle toonaarden.


Belafonte en zijn advocaten noemen de beweringen van Mel B ‘schandalig en ongegrond’. 'Als duidelijk wordt hoe ver mevrouw Brown is gegaan om een valse voorstelling te geven van haar huwelijk met de heer Belafonte, zullen echte slachtoffers van huiselijk geweld beledigd, boos en overstuur zijn', luidt een verklaring die onder meer de BBC in handen kreeg.

Mel B beweert dat haar man, met wie ze in 2007 trouwde, haar geregeld sloeg. Ook zou hij geprobeerd hebben haar te wurgen en werd de Spice Girl naar eigen zeggen gedwongen seks met andere vrouwen te hebben. Belafonte zou de zangeres chanteren met sekstapes van die vrijpartijen.

Mel B vroeg ruim twee weken geleden een scheiding aan. Ze zou Belafonte al eerder hebben willen verlaten, maar bij hem zijn gebleven omdat hij haar bedreigde. Het ouderlijk gezag over hun vijfjarige dochter Madison wil de zangeres delen.