×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ex Mel B wil voogdij over dochter Madison’

31.08.2018 -

Slecht nieuws voor Mel B. De Spice Girl, die eerder deze week bekendmaakte volgende maand naar een ontwenningskliniek te gaan voor haar drank- en seksverslaving, vreest dat haar ex-man Stephen Belafonte voor de volledige voogdij over hun dochter Madison gaat. Dat zou haar advocaat haar medegedeeld hebben.


De twee treffen elkaar dinsdag 4 september in de rechtbank, waar Belafonte ook om een standaard drugstest zou gaan vragen. 'Stephen wil dat zijn ex de hulp krijgt die ze nodig heeft en maakt zich ernstig zorgen over het welzijn van hun kind. Hij zou van plan zijn om een voormalige vriend van Mel, Rusty Updegraff, op te laten roepen om de rechter te vertellen dat hij de zangeres onder invloed heeft gezien bij haar kinderen. Rusty zegt uren aan videomateriaal in bezit te hebben waar Mel onder invloed is. Stephen wil dat de rechter deze beelden ziet,' aldus een bron aan Radar Online. 

Eerder deze maand kwam het voormalige koppel nog tot overeenstemming over gedeeld voogdijschap. Voor de Spice Girl komt deze informatie op een slecht moment, nu ze zich opmaakt voor een aantal weken in een Britse kliniek. 'De afgelopen zes maanden zijn heel zwaar voor me geweest. Tijdens het schrijven van mijn boek Brutally Honest herleefde ik de emotioneel gewelddadige relatie waar ik in zat. Ik ben heel eerlijk over mijn drankgebruik, waartoe ik me zette om de pijn te verdragen. Soms is het erg moeilijk om met al mijn emoties te dealen, maar het gaat niet om drank of seks, het probleem zit veel dieper.'