Ex-medewerker Frans Bauer overtuigd van overspel

Frans Bauer kwam afgelopen week in het nieuws door zijn vermeende overspel met de Belgische zangeres Laura Lynn. Nu verdenkt hij een ex-medewerker van hem ervan weekblad Story te hebben gebeld met dit nieuwtje wat linea recta naar het rijk der fabelen verwezen kan worden. 

Emil Hartkamp de componist en producer van Frans heeft verklaard dat hij denkt dat Bauer erin geluisd is. Een vroegere medewerker van de volkszanger zou rancuneuze gevoelens hebben ten opzichte van de vertolker van het levenslied en zijn frustraties van zich hebben afgereageerd door Frans publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Zo dat lucht op zeg!

De medewerker heeft twee weken geleden contact gezocht met Story-verslaggever Rob Vuurens en hem fijntjes medegedeeld, uit de mond van Mariska’s moeder, te hebben vernomen dat Frans had opgebiecht meer dan warme gevoelens te koesteren voor Laura Lynn. Het is niet waar, moet Rob gedacht hebben, dat moet in Story komen. Nieuwsgierig als hij is, wilde Vuurens natuurlijk het fijne van Frans en zijn vermeende buitenechtelijke escapades weten en zocht telefonisch contact met de moeder van Maris. Volgens schoonmama Bauer was het nieuwtje echter volledig uit de lucht gegrepen. Ook voor het management van Frans en Laura kwam het verhaal als een verrassing. De telefoongesprekken die nieuwtjesjager Rob met bovengenoemde mensen heeft gevoerd werden allemaal opgenomen op band, maar alle gebelde partijen ontkenden het verhaal.

Toch pakte weekblad Story deze week groot uit met het nieuws dat Bauer buiten de deur zou eten met zijn Vlaamse vriendin Laura. “De tapes vormen nu eenmaal het bewijs dat men in de directe omgeving van Frans het verhaal WEL kent”, zegt Vuurens hierover. Dat welles-nietes spelletje doen we sinds ons derde al niet meer Rob. Kom dan op met de die zogenaamde bewijzen.

Het huwelijk van Frans en zijn Mariska gaat in ieder geval voorlopig nog gewoon door. Negeren is regeren Frans!