×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-manager: Sylvie moet onderduiken

25.09.2013 -

Sylvie en Rafael blijven bijna 10 maanden na hun scheiding bijna dagelijks het nieuws halen. Deze week vertelt haar oud-manager Spiros in Weekend hoe geslepen Sylvie in werkelijkheid is.


De voormalig manager van Sylvie, Spiros Chalos, slaat het allemaal met verbazing gade. Spiros begeleidde Sylvie toen zij haar eerste klussen kreeg in Nederland. ’Ik heb de deal met TMF destijds voor haar gemaakt, maar naar dat programma keek geen hond. De kijkcijfers van de programma's die zij in Nederland gedaan heeft, lieten sowieso te wensen over’, zegt hij.

Hij weet zich Sylvie nog goed te herinneren. ’Ik vind Sylvie geslepener dan Rafael. Sylvie is berekenend en kan het allemaal gepland hebben. Omdat ze misschien al klaar was met het huwelijk koos zij een andere route. Maar je kan ook van een koude kermis thuiskomen als je eenmaal de echte waarheid hoort. Ik denk dat er nog heel veel is wat we niet weten.’

Spiros kan zich wel voorstellen dat het klopt wat Sabia heeft gezegd, dat Sylvie haar heeft proberen te koppelen aan Rafael. ’Ik kijk er niet van op als dat zo zou zijn. Mensen zijn tot alles in staat om zichzelf in een beter daglicht te plaatsen en de schuld op een ander te schuiven.

Over de uitlatingen van de moeder van Sylvie, die in een interview ongemeen hard uithaalde naar Sabia en haar eigen dochter vrijpleitte, is Spiros verbaasd. Sylvie’s moeder zei onder meer dat haar dochter nog maar ’een schim van zichzelf’ was: ’Haar ogen stralen intens verdriet uit, ze huilt vaak aan de telefoon.’ Spiros: ’Sylvie heeft niet veel vrienden hier in Nederland. Ik kan me voorstellen dat een moeder die hier in Nederland woont, denkt: het is nou wel leuk geweest, nu ben ik het zat. Die wilde toch een tegengeluid geven. Een moeder beschermt haar kind.’

Een paar dagen na het interview schitterde een lachende Sylvie alweer op de rode loper bij het Dromenbal in Berlijn. ’Als ze echt heel verdrietig was, was ze wel een verdomd goeie actrice als ze die lach kon opzetten op de rode loper. Dat kan ik me niet voorstellen. Ik geloof dat verdriet daarom niet. Als je werkelijk zo aangeslagen bent, blijf je even een paar feestjes weg. Dan schitter je door afwezigheid.’ Sylvie had moeten ’onderduiken en pas weer boven komen wanneer dit alles is overgewaaid' aldus haar oude manager.