×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-man Meghan Markle verloofd

4.06.2018 -

Trevor Engelson, de ex-man van Meghan, de kersverse hertogin van Sussex, stapt ook in het huwelijksbootje. De 41-jarige filmproducent is verloofd met zijn vriendin Tracey Kurland. Volgens US Weekly heeft Engelson het nieuws op zijn privéaccount op Instagram gedeeld.


Engelson begon Meghan Markle in 2004 te daten, waarna ze in 2011 op Jamaica trouwden. Het huwelijk liep na twee jaar al op de klippen. In 2017 leerde Engelson de 31-jarige diëtiste Tracey Kurland kennen. Zij zou hem over de scheiding met Meghan heen hebben geholpen.

Volgens The Sun verliep die scheiding niet gemakkelijk en was Engelson er kapot van. Hij had zelfs het plan om een comedyserie te gaan maken over een gescheiden vrouw die met een prins gaat trouwen. Dat idee heeft Meghan behoorlijk wat stress bezorgd, maar is voorlopig stilgelegd.