Britney Spears

Ex-man Britney Spears gearresteerd voor stalking

De ex-man van Britney Spears, Jason Alexander, is voor de derde keer in twaalf maanden gearresteerd. Ditmaal is hij opgepakt wegens stalking, heeft een medewerker van de politie in het Amerikaanse stadje Franklin in Tennessee, waar Alexander is opgepakt, bevestigt.

Het is niet bekend wie Jason Alexander heeft gestalkt. Hij zit momenteel vast in de Williamson County-gevangenis in Franklin en moet op 17 februari voor de rechter komen. Eerder werd Alexander opgepakt voor rijden onder invloed, drugsgebruik en bezit van drugs.

Britney Spears en Alexander trouwden in 2004 in een kerkje in Las Vegas, allebei onder invloed van drank. Het huwelijk duurde echter niet lang: na 55 uur besloot het stel te scheiden. Tegenwoordig is Spears verloofd met haar huidige vriend, Sam Asghari. Alexander lijkt nog steeds te geven om zijn ex-vrouw: meerdere malen liep hij mee in de Free Britney-demonstraties. Daarbij werd gepleit voor het ‘bevrijden’ van Spears, die lange tijd onder curatele van haar vader stond.