×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex mag sekstapes Mel B niet openbaren

8.04.2017 -

Een rechter heeft vrijdag Stephen Belafonte uitdrukkelijk verboden om expliciete filmpjes en foto's van zijn ex Mel B in de openbaarheid te gooien. De voormalig Spice Girl had hierom gevraagd omdat Belafonte hier volgens haar al langer mee dreigt.


Mel B had de rechter ook gevraagd Belafonte te dwingen om de locatie en de toegangscode te geven van een opslagunit die hij zou huren onder de naam van hun voormalige nanny Lorraine Giles. Dit is dezelfde vrouw waarover de zangeres eerder zei dat Stephen haar had bezwangerd en vervolgens had gedwongen tot een abortus.

In de opslag zou Belafonte dozen vol persoonlijke spullen en herinneringen van Mel B hebben staan. En samen met Lorraine zou hij dit gebruiken om het America's Got Talent-jurylid af te persen. De rechter heeft hierover echter nog geen uitspraak gedaan, meldt TMZ.

De breuk tussen Mel B en Belafonte is binnen korte tijd snel geëscaleerd. Mel B zegt dat ze tijdens hun bijna tienjarige huwelijk systematisch is mishandeld en gekleineerd door Stephen. Om die reden vroeg de zangeres een contactverbod aan en dat kreeg ze. Belafonte mag voorlopig geen contact met haar of haar drie kinderen hebben.