×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex haat George Michael

5.08.2018 -

Fadi Fawaz heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn overleden partner George Michael. De kapper kreeg onlangs te horen dat hij niet in het testament staat van de in 2016 overleden Wham!-zanger en dat is hem in het verkeerde keelgat geschoten.


'George ik haat je', begint Fawaz. 'Jouw macht heeft mij getoond dat je vrienden, familie en vreemden kon veranderen in leugenaars, lafaards en ze onmenselijk maken. Toch kan deze macht iemand niet aardig en liefhebbend maken of houden. En ik kan niet wachten om dat aan jou te bewijzen. Met al mijn haat, Fadi.

De verbitterde Fawaz vervolgt: ' Hoe kan ik teleurgesteld worden door iemand die een einde heeft gemaakt aan zijn eigen leven? Als iemand dat zichzelf kan aandoen, kunnen ze anderen nog ergere dingen aandoen.'

 

Fadi haalde uit naar George vlak nadat duidelijk werd dat Michael zijn grote fortuin heeft nagelaten aan zijn zussen, een aantal medewerkers en een paar goede doelen. Voor Fadi zat er niets bij. Eerder dit jaar kondigde Fawaz al juridische stappen aan tegen de familie van Michael, om een deel van het fortuin van de zanger te eisen. Ook weigert hij te vertrekken uit het huis van George in het centrum van Londen.