Gers Pardoel

Ex Gers Pardoel doet boekje open over vermeende mishandeling!

Het is al langer bekend dat Gers Pardoel en zijn ex Selina van Gool niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Selina heeft zelfs aangifte tegen de rapper gedaan voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze meer over de vermeende mishandeling.

Ketting

Nog voordat Gers bekend werd, ging het volgens Sélina mis tussen de twee. “We stonden met zijn allen voor de deur van de discotheek, toen Gerwin ineens opdook. Hij was kwaad en trok uit jaloezie mijn ketting van mijn hals. Toen de ketting viel en ik hem wilde oprapen, griste hij hem weg en rende hij weg. Toen heb ik hem ’n week niet gehoord. Daarna belde hij me huilend op om zich te excuseren.”

Huisraad

In 2011, toen Sélina haar opa wilde opzoeken, ging het opnieuw mis. “Gerwin was ziek en wilde dat ik bij hem bleef. Hij werd heel kwaad. Ik had toen nog een huistelefoon en die rukte hij uit de muur alvorens hem kapot te gooien. Toen ik zei dat hij weg moest gaan, begon hij me te duwen en met huisraad te bekogelen. (…) Hij heeft me op de grond gegooid en is met zijn schoen op mijn hoofd gaan staan. Dat was de eerste keer dat ik op advies van mijn broer een klacht tegen hem heb ingediend.”

Trap

Voor Sélina ging de rapper écht over de grens toen hij haar van de trap zou hebben geduwd in bijzijn van hun twee kinderen, zoontje Goud (6) en dochtertje Rocci (5). “Rocci kon nog niet eens lopen. Rocci ziet haar mammie als ‘een baas’. Als een sterke vrouw die haar eigen zaakjes regelt. Maar thuis kreeg die mama wel klappen. Ik wilde mijn dochter niet laten opgroeien met dat idee.”

Respect

Het management van Gers verwijst de beschuldigingen naar het rijk der fabelen. “We betreuren het ten zeerste dat dit zonder enig kritisch vermogen door velen als waarheid wordt aanzien”, meldt de woordvoerder aan Shownieuws. “Verder wil Gers uit respect voor Sélina maar vooral voor zijn kinderen niet reageren op deze aantijgingen.”

Bron: HLN