×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex dwingt drugs- en alcoholtest Mel B af

5.09.2018 -

Mel B is in de voogdijzaak om dochter Madison akkoord gegaan met onaangekondigde drugs- en alcoholtesten. Haar ex Stephen Belafonte had dat aangevraagd bij de rechter, nadat vorige week een voormalige nanny Mel beschuldigde van alcoholmisbruik.


Eerder maakte de voormalig Spice Girl al wereldkundig dat ze na de finale van America's Got Talent, waar ze jurylid is, een behandeling zal ondergaan in een kliniek. In de talkshow van Ellen DeGeneres sprak ze geruchten dat dat was vanwege verslavingen tegen. 'Ik ben geen alcoholist. Ik ben geen seksverslaafde. Maar ik zat tien jaar lang in een intense relatie.'

In een eerdere scheidingsovereenkomst kwamen Mel en Stephen overeen dat zij allebei geen drugs en alcohol mogen gebruiken in de negen uur voor hun zevenjarige dochter bij hun verblijft. Ook moeten ze nuchter blijven zolang Madison bij hen is. De zangeres zal daar de komende vier maanden geregeld onverwacht op gecontroleerd worden.