×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-collega Meghan Markle weet het perfecte trouwcadeau

6.04.2018 -

Hij heeft nog ruim een maand de tijd, maar ex-tegenspeler Patrick J. Adams weet al wat hij Meghan Markle cadeau doet voor haar huwelijk.


Adams, die met Meghan in Suits speelde, schenkt de actrice en de Britse prins Harry een blender. 'We twijfelden tussen een broodbakmachine en een blender', vertelt Adams, die getrouwd is met actrice Troian Bellisario, aan Entertainment Tonight. 'Iets elegants, zoals een goede blender. Een Vitamix bijvoorbeeld, ja, die heeft ze zeker nodig'.

Het is nog maar de vraag of er in Harry's Nottingham Cottage, waar de tortelduifjes samenwonen, nog geen blender staat. Harry en Meghan schijnen elke dag te beginnen met een gezond sapje, weet Katie Nicholl, die een boek over de prins schreef: 'Hij neemt steeds meer de gezonde levensstijl van Meghan over'.

Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle stappen op 19 mei met elkaar in het huwelijksbootje.

Bekijk hieronder de beste scènes tussen Meghan en haar tegenspeler Patrick: