×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Barbie voor kinderen terug naar Nederland

Ex Barbie voor kinderen terug naar Nederland
23.10.2018 -

Michael van der Plas komt terug naar Nederland. De ex van Samantha 'Barbie' de Jong, die in Spanje woont en daar een horecazaak runt, keert voor zijn kinderen Angelina (6) en Milano (3) terug naar Den Haag. De twee vallen onder het gezag van hun vader na de vermeende zelfmoordpoging van hun moeder.


'Angelina kon niet aarden bij mij in Spanje en woont daarom al sinds augustus bij mijn moeder in Scheveningen', legt Michael uit. 'Milano heeft het er wel geweldig naar zijn zin. Bij hem speelt de taal ook minder een rol natuurlijk. Toch heb ik mijn privésituatie nu radicaal omgegooid en een resoluut besluit genomen: ik kom terug naar Nederland!'

Michael, die met zijn ex in meerdere realityseries te zien was, kwam tot dat besluit toen hij zijn kinderen samen zag. 'Ik kwam toen even naar huis met Milano en zag hoe Angelina haar broertje helemaal in de armen sloot en kuste. Ze hadden elkaar zó gemist! Om dat te zien, was zo… Ik zag echte liefde van broer en zus. En toen stond het voor mij vast. Dit kon niet zonder gevolgen blijven, ik moet gewoon terug, die twee horen bij elkaar en het geluk van mijn kinderen gaat gewoon boven alles. Ze hebben al genoeg meegemaakt.'

De kinderen blijven nog zeker een halfjaar bij de horecaondernemer, besloot een rechter maandag. 'Eigenlijk had ik ook niet anders verwacht', zegt Michael, die desondanks opgelucht is. 'Toch weet je het zoiets nooit helemaal zeker.' Volgens Michael gaat het 'echt goed' met Angelina en Milano, 'ondanks alles wat ze hebben meegemaakt.