×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Anna Nooshin reageert op verloving

Ex Anna Nooshin reageert op verloving
11.04.2019 -

Gisteren maakten Anna Nooshin en haar grote liefde Nassim Zeta hun verloving wereldkundig! Anna's ex Danny Roumimper reageert nu op het nieuws.


In een bericht op Instagram laat Danny weten dat hij Anna het geluk gunt. ‘Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en leef mijn leven vol met liefde en plezier. Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen.’

Danny en Anna hadden dertien jaar lang een relatie, maar besloten vorig jaar juli hun relatie te beëindigen. Daarover zei Anna destijds: ‘We zijn samen opgegroeid, hebben samen onwijs veel meegemaakt en de plek voor hem in mijn hart is forever groot.’ Danny gaf later in een interview toe de kleine dingetjes met Anna af en toe wel te missen, maar hij vondt het beter zo. ‘Op een gegeven moment zat ze gewoon op een raket en ik zat op een hele andere level.’

Amper drie maanden na de breuk met Danny werd Anna Nooshin al gelinkt aan Nassim Zeta en de twee namen zelfs al een tatoeage met elkaars initialen. Begin december maakten ze hun relatie wereldkundig en nu, vier maanden later, zijn de twee verloofd.