Evers bedankt luisteraars

Edwin Evers heeft zijn luisteraars bedankt voor alle steun die ze hem hebben gegeven na het overlijden van zijn vader. Dat heeft hij gezegd tijdens zijn ochtendshow. "Ik wil iedereen bedanken die zo attent is geweest om hun steun te betuigen in de afgelopen weken, want ik krijg allemaal smsjes en mailtjes binnen van mensen die blij zijn dat ik er weer ben. En dat vind ik heel fijn", aldus Edwin.

"Ik heb heel veel reacties gehad. Ik heb veel kaarten gekregen, ook in de brievenbus. Van totaal onbekende mensen en dat doet natuurlijk heel erg goed", vervolgt de dj die zes weken geleden zijn vader verloor en maandag voor het eerst weer op de radio te horen was. "Iedereen ontzettend bedankt hiervoor."

Vervolgens vertelde Evers dat hij graag een plaat wilde draaien voor zijn vader. In zijn ouderlijk huis vond hij een trompetpartij, een van Michael Bublé. "Dat hebben wij in onze theatershow gedaan, dat vond hij een mooi nummer. Het is een oud liedje, maar uitgevoerd door Bublé. Dat lijkt mij het meest geschikte nummer. Dus dit is voor de beste liefste vader."