Everon geraakt door homo-geruchten

Everon Jackson Hooi heeft het helemaal gehad met de geruchten die van tijd tot tijd gaan dat hij homo is. "Dat was zo lelijk. Zo onwaar. Ik was diep geraakt", vertelt de Goede Tijden Slechte Tijden acteur.

De roddels begonnen nadat er geschreven werd over mogelijke homoseksuele escapades van de acteur in de kleedkamers van GTST. "En vervolgens ging het hek volledig van de dam. Iedereen, behalve ik, ging er extreem zenuwachtig over doen", gaat Everon verder. "Kom uit de kast, waar verschuil je je voor, wees toch jezelf. Ik hoorde bijna niks anders meer. Heel irritant en benauwend is dat."

Volgens de soapie wordt veel verdraaid van wat hij zegt. Toch heeft hij geen zin om dit steeds recht te zetten. "Zelf heb ik er totaal geen behoefte aan te zeggen met wie ik m'n bed deel. Maar, omdat mensen dat kennelijk graag willen en mij er bijna toe dwingen zal ik er binnenkort, op mijn eigen moment, iets over zeggen. Wat het ook is," zegt hij in het AD.

Everon speelt al bijna 9 jaar de rol van Bing in de populaire soap. Een karakter waar hij in het echte leven helemaal niet op lijkt. "Toch leer ik van hem. In het verleden aarzelde ik wel eens over hoe ik dingen moet aanpakken. Dankzij Bing ga ik tegenwoordig rechter dan ooit op mijn doelen af." Naast GTST is de acteur momenteel ook te zien in het avonturenprogramma Expeditie Robinson.