×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Evelyn Struik weer verliefd na overspeldrama

2.09.2015 -

RTL-presentatrice Evelyn Struik werd vorig jaar, net toen ze in het ziekenhuis lag, bedrogen door haar vriend Rogier, met wie ze twee kinderen heeft. Inmiddels heeft Evelyn haar verdriet verwerkt. En...ze heeft goed nieuws: 'Ik ben weer verliefd!'


Eindelijk lacht het leven Evelyn Struik weer toe. Dat mag ook wel, na al het leed dat de presentatrice achter de rug heeft. Eind vorig jaar, toen Evelyn in het ziekenhuis lag, werd haar vriend Rogier verliefd op een andere vrouw. Ook kreeg Evelyn een ziekenhuis bacterie te verwerken, waardoor ze flink wat kilo's afviel.

Nu heeft Evelyn weer leuk nieuws te vertellen: 'Ja, ik ben verliefd', vertelt ze met een brede grijns aan Weekend. De brunette is al een tijdje samen met regisseur Michiel de Regt. 'Hij maakt me heel gelukkig en ik kijk dan ook liever niet meer terug naar het vreselijke jaar dat ik achter de rug heb. Mijn blik richt zich op de toekomst,' aldus Evelyn.

Benieuwd naar Evelyn's nieuwe geluk? Lees het deze week in Weekend.