×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Longoria wil graag een baby

29.10.2016 -

Eva Longoria wil graag een kind met haar echtgenoot Jose ‘Pepe’ Antonio Bastón. “Als het gebeurt, gebeurt het”, zegt de 41-jarige Amerikaanse actrice.


“Als het zo moet zijn, zou het een zegen zijn,” vertelt Eva aan Ocean Drive. Vijf maanden na haar bruiloft zit ze nog steeds op een roze wolk. “Pepe en ik zijn soulmates”, vertelt de actrice, die ‘niet eens onder woorden kan brengen’ hoeveel ze op haar man lijkt. “Hij is medelevend, vriendelijk en knap. Hij is alles wat ik wilde, zonder dat ik wist waarnaar ik verlangde.”

Jose heeft drie kinderen uit zijn eerdere huwelijk, dochter Tali (21) en de tweeling Jose en Mariana (13). “Het zijn geweldige kinderen”, zegt Eva. “Ik ben zo blij deel te mogen uitmaken van hun levens.”