Eva Longoria: ‘Victoria Beckham is heel erg saai’

Actrice Eva Longoria is al jaren goede maatjes met ex-Spice Girl Victoria Beckham. De twee struinen nooit samen glamourfeestjes af. Ze zitten liever samen thuis op de bank.

Actrice Kate Beckinsale houdt Eva en Vicktoria graag gezelschapop die bank. “We zijn alle 3 niet zulke drinkers. Kate, Vicky en ik zijn heelerg saai. We zijn graag bij elkaar thuis. We gaan meestal naar mijn huis of datvan Victoria en dan blijven we lekker thuis om te eten en kletsen,” vertelt Eva.“We hebben ook spelletjesavonden, we spelen dan allerlei spelletjes, hartstikkeleuk.”

Victoria is een vaste gast bij de spelletjesavonden, integenstelling tot haar man David Beckham. Volgens Eva is hij veel te verlegenvoor spelletjes als hints. “David weigert mee te komen. Hij is de meestverlegen persoon ter wereld, dus hij vindt er niks aan.”

De Desperate Housewives-actrice heeft veel bewondering voorhaar vriendin Victoria. “Ik wil graag ooit zo zijn als Victoria. De manierwaarop ze haar werk met haar gezin combineert is fantastisch. Ik hoop dat ik ookkan blijven werken en zoveel tijd met mijn kinderen kan doorbrengen als zij.”