Euvgehnia (42) wil dolgraag een baby

Euvgenia Parakhina (42) zou heel graag moeder worden. Haar leeftijd ziet het So You Think You Can Dance-jurylid niet als probleem. "Lichamelijk gezien kan ik dat nog makkelijk. Ik hoop alleen dat het mij nog gegeven is."

"Mijn lichaam is in topconditie", zegt Euvgenia, die samen is met RTL-zendercoördinator Jeroen Jorna. "Altijd heb ik gezond gegeten, veel gesport en genoeg rust genomen. Ik voel mij daardoor stukken jonger dan ik ben. Ik heb buikspieren waar een vrouw van 30 jaloers op mag zijn. Dus nee, ik maak mij totaal geen zorgen over de gezondheidsrisico’s. Ik wil mezelf ook geen leeftijdsgrens opleggen. Als het nog lukt, dan lukt het. En dan zouden we het geweldig vinden, vertelt ze in een landelijke ochtendkrant."
Dat het er tot nu toe niet van is gekomen, is een bewuste keuze. Haar carrière liet dat niet toe. "Om op hoog niveau te kunnen presteren, moet je heel veel trainen. Dat is niet eerlijk tegenover een kind. Ik vind dat het moederschap en een danscarrière niet te combineren zijn."