Estavana Polman

Estavana Polman mag ziekenhuis verlaten

Estavana Polman werd eerder deze week opnieuw geopereerd aan haar knie en moest daarom een aantal dagen in het ziekenhuis verblijven. Maar er is nu goed nieuws: de handbalster is uit het ziekenhuis ontslagen en herenigd met haar gezinnetje.

Estavana plaatst op Instagram een foto met haar dochtertje, die dolblij is omdat haar moeder weer thuis is. Onder het bericht wensen veel volgers haar beterschap. ‘Lieve foto. Succes met revalideren’, ‘Sterkte en snel herstel’ en ‘Goed herstel Estavana. Je bent een strijder dus komt helemaal goed’, luiden enkele reacties.

Vorig jaar scheurde Estavana een kruisband van haar rechterknie. Ze keerde begin dit jaar, na een lange revalidatie, terug bij de selectie van Oranje. Vorige maand ging het echter weer mis tijdens een wedstrijd. ‘Na zorgvuldig overleg met mijn artsen heb ik, met pijn in mijn hart, besloten om niet mee te doen aan de Olympische Spelen van Tokio’, schreef ze op Instagram. “In de komende maanden onderga ik een operatie en ik heb daarna tijd nodig om te herstellen. Ik ben op dit moment zeer teleurgesteld en verdrietig, maar ik denk dat dit de beste beslissing is voor mijn gezondheid.’