Ernstige zorgen om zoon Michael Jackson

Blanket, de zoon van Michael Jackson, heeft vijf korte filmpjes gemaakt waar veel mensen zich lichtelijk zorgen over maken. De filmpjes duren ongeveer 4 minuten en hebben als titel Kill Them All. Ze gaan over een jongen die achter de moordenaars van zijn vader aangaat.

Experts hebben aan Daily Star, die het nieuws brengt, laten weten dat ze de fragmenten 'zeer verontrustend' vinden. Een bron laat weten dat voogd Katherine Jackson, de moeder van Michael, niet op de hoogte was van het project. Voor het maken en het online zetten van de filmpjes heeft de 12-jarige Blanket ook geld nodig gehad. Van wie hij dit heeft gekregen is ook niet bekend bij oma. "Ze is er behoorlijk door van slag. Dit is een kant van Blanket waarvan ze nooit had gedacht dat hij die had." Op welke site Blanket de filmpjes online heeft gezet, meldt Daily Star niet.

Psychiater Carl Nelsen vindt dat men zich zorgen moet maken als een jongetje die zijn vader heeft verloren een dergelijk filmpje maakt. "Het lijkt erop dat hij vindt dat iemand gestraft moet worden voor het verlies van zijn vader. Ik denk dat deze jongen veel baat heeft bij therapie."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen