×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erik de Vogel: goede chemie op set van GTST

31.08.2015 -

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn al zo'n twintig jaar te zien in de populairste Nederlandse soap: Goede tijden, slechte tijden. Vogel, die de rol van Ludo Sanders speelt, vertelt Metro dat er een goede chemie is op de set van het dagelijkse programma.


"Op de set van GTST hangt een bepaalde chemie die ervoor zorgt dat iedereen er altijd op topniveau wil presteren", legt Erik uit. "Ook al verandert de cast, die chemie blijft hetzelfde." Maar dat is volgens De Vogel niet het enige geheim achter de succesvolle soap. "Het heeft ook te maken met bescheidenheid. Niemand wil de eerste viool spelen, omdat iedereen weet dat iedereen die kans krijgt."

Daar sluit zijn vrouw Caroline zich helemaal bij aan. Ze vertelt de krant dat alle collega's op de set ook altijd 'ontzettend lief zijn voor elkaar'. "Soms komt het weleens voor dat er mensen nieuw bij komen die dat niet voelen en dan niet in de groep passen, die verdwijnen dan ook weer. Want voor sterallures is geen plaats bij GTST."