Enkel Jan de Hoop ernstiger dan verwacht

Leek het er vrijdagochtend op dat Jan de Hoop zijn enkel onschuldig verzwikt had, eenmaal thuis bleek het toch wat erger dan verwacht.

Na zich door het nieuws en een uitzending Koffietijd heen geslagen te hebben, was de presentator van het RTL Nieuws blij dat hij thuis was en even aandacht aan zijn enkel kon besteden. Jan schrok behoorlijk van wat er tevoorschijn kwam. ’Schoen en sok thuis uit. Ziet er verschrikkelijk uit. Blauw en erg dik! Shit’, liet hij twitterend Nederland weten.

Jan nam het zeker voor het onzekere en bracht toch maar een bezoekje aan de huisarts: ’Zo naar het ziekenhuis’, was de conclusie. ’Huisarts denkt gebroken of gescheurde enkel.’ Gebroken is het waarschijnlijk niet. Na zijn bezoekje aan het ziekenhuis schreef de nieuwslezer op zijn Twitter: ’Waarschijnlijk enkelband gescheurd. Kan pas goed gezien worden als de zwelling weg is. Been omhoog. Zwaar balen.’

Jan kreeg wel aardig wat steunbetuigingen van collega-BN’ers. Zo wensten onder meer Lieke van Lexmond en Claudia de Breij hem veel sterkte toe.