×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Energieke’ Pink terug op podium na ziekte

11.08.2018 -

Pink stond zaterdagavond weer op het podium. De 38-jarige zangeres, die de afgelopen dagen meerdere concerten af moest gelasten vanwege gezondheidsproblemen, maakte tijdens haar concert in Sydney een 'energieke indruk'.


Pink stond kort stil bij de gebeurtenissen van de laatste tijd. 'Ik hoop niet dat ik jullie week verknald heb. Het spijt me als dat wel zo is. Vanavond gaan we een feestje bouwen.' De zangeres moest haar tournee door Australië tijdelijk stilleggen vanwege een infectie, zondag werd ze zelfs korte tijd opgenomen in een ziekenhuis in Sydney.

Volgens Australische media was er zaterdag niets te merken aan Pink, die haar publiek vermaakte met een energieke show vol acrobatische stunts. In het publiek stonden een paar beroemdheden, blijkt uit Instagramberichten van de zangeres. Zo woonden Katy Perry en Hugh Jackman de show bij. De acteur was diep onder de indruk van Pink, liet hij weten via social media. 'Een van de beste concerten die ik ooit heb gezien! En ze is de hele week ziek geweest, wat een inspiratiebron.'