×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotionele dag voor Sylvie Meis

9.03.2018 -

Het is een emotionele dag voor Sylvie Meis vandaag. Het nieuwe seizoen van het Duitse programma Let's Dance gaat van start, en deze keer is dat zonder Sylvie.


'Ik wens de hele Let's Dance-familie een fijne aftrap van het seizoen vanavond! Ik mis jullie allemaal. Deze foto staat voor mij symbool voor de hoop en de moed die Let's Dance mij gaf na mijn gevecht tegen kanker. En ik heb vervolgens nooit meer teruggekeken naar die rottige tijd', schrijft Sylvie emotioneel op haar Instagram.

La Meis moest na zeven seizoenen stoppen met de presentatie van het populaire programma. Volgens de blondine zelf kwam dat omdat de zender vindt dat zij de Duitse taal onvoldoende beheerst. RTL zegt op haar beurt dat Sylvie zelf niet door wilde met het programma. De officiële reden zal ergens in het midden liggen.