×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Watson grapt over tattooblunder

Emma Watson grapt over tattooblunder
6.03.2018 -

Emma Watson kan de humor wel inzien van de spelfout in haar tijdelijke tatoeage. Op Twitter plaatste ze een oproep voor een corrector.


De actrice verscheen zondag bij de Oscars met een hennatatoeage waarmee ze de Time's Up-beweging wilde eren. Dat initiatief, opgezet door een groep prominente Hollywoodvrouwen, zamelt onder meer geld in voor juridische steun aan slachtoffers van seksueel geweld die hun misbruikers willen aanklagen. Op Emma's onderarm stond echter niet de naam van die organisatie, maar 'Times Up' geschreven.

'Vacature beschikbaar voor corrector van neptattoos', grapte de actrice daarom op Twitter. 'Ervaring met apostroffen vereist'.