×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Watson begaat blunder

Emma Watson begaat blunder
5.03.2018 -

De actrices op de rode loper van de Oscar’s doen om veel verschillende redenen hoofden draaien. Bij Emma Watson was dat helaas niet om de juiste reden. Wat een domme fout…


De actrice, voornamelijk bekend van haar rol als Hermelien Griffel in de Harry Potter-films, is vandaag het gesprek van de dag. En dat heeft alles te maken met haar tatoeage.

Ze verscheen namelijk op de rode loper van de Oscars met een spelfout in haar Time’s Up-tatoeage. Op haar arm staat namelijk ‘Times Up’ in plaats van ‘Time’s Up’. Hoewel dat een klein detail lijkt, heeft het in de Engelse taal een groot verschil in betekenis. Het aan elkaar geschreven ‘Times Up’ is letterlijk vertaald ‘Tijden Op’, terwijl ‘Time’s Up’ zoiets betekent als ‘De tijd is op’.

Vrij opmerkelijk, want de 27-jarige actrice heeft haar diploma English Literature behaald aan de Brown University. Een kleine troost voor Emma: als je de foto van de tattoo goed bestudeert, blijkt het slechts een plakplaatje te zijn.