×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Stone prijst ‘lieve vriend’ Ryan Gosling

3.09.2018 -

Emma Stone kan zich geen leven zonder haar La La Land-collega Ryan Gosling voorstellen. Dat vertelde de actrice tijdens het Telluride Film Festival.


'Hij is zo speciaal, ik word er emotioneel van', zei Emma daar volgens Us Weekly. 'Hij is zo getalenteerd maar zo'n geweldig persoon om mee te werken omdat je het met hem altijd samen doet, en hij er altijd zin in heeft.' De actrice liet ook weten dat Ryan haar veel geleerd heeft over een ander iets gunnen.

Emma en Ryan speelden al twee keer liefjes in een film. Naast La La Land, waren ze ook samen te zien in Crazy Stupid Love. Ze speelden ook allebei in de film Gangster Squad. De actrice noemde haar collega 'een lieve, geweldige vriend.'

Ook Ryan lijkt nog lang niet uitgekeken op de samenwerking met Emma. In een interview met E! liet hij vorig jaar weten: 'Het is fijn om te werken met mensen die je kent. Het brengt het beste in je naar boven omdat je elkaar kent, dus je bent beter in staat elkaar te helpen dan als je vreemden bent.' Werken met Emma vergeleek hij toen met 'de hele tijd kerstcadeautjes mogen openen.'