×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elton John niet op bruiloft Harry en Meghan

29.03.2018 -

De zeshonderd uitnodigingen voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zijn de deur uit, maar daar zat geen kaartje voor Sir Elton John bij.


'We hebben nog geen uitnodiging gekregen', zegt de zanger, die goed bevriend was met Harry's moeder prinses Diana en op haar begrafenis zong, op BBC radio. Maar zelfs als hij niet tot de genodigden behoort, kan hij toch meefeesten.

'Ik woon op een heuvel, dus ik hoef alleen maar naar beneden te rollen', aldus de Candle in The Wind-zanger. Hij refereert daarmee aan de locatie van zijn huis in Windsor, dat vlakbij St. George’s Chapel staat. In die kerk vindt op 19 mei de trouwplechtigheid plaats. 

Als hem gevraagd wordt of hij zal optreden op de besloten trouwreceptie van Harry en Meghan, kan Elton het niet nalaten een sneer te maken richting Spice Girl Mel Brown. Zij zei in februari dat de Spice Girls zullen optreden op het huwelijk. 'O waarschijnlijk wel, samen met Kanye West en Kendrick Lamar' grapte hij. 'Ik bedoel: de Spice Girls, niemand gaat ze van het toneel slaan, toch? Ze zijn gewoon geweldig.'