×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ellie Goulding en prins Harry daten’

‘Ellie Goulding en prins Harry daten’
8.06.2016 -

Ellie Goulding heeft een nieuwe vriend, meldt de Britse tabloid The Sun. Ooggetuigen zagen de Britse zangeres zoenen met niemand minder dan prins Harry.


De twee kennen elkaar al jaren, omdat Ellie optrad tijdens de bruiloft van Harry's broer prins William in 2011. Ze zouden sinds een paar weken daten en werden voor het eerst als koppel gespot tijdens een polowedstrijd eind mei. Tijdens een feestje rondom het evenement zaten ze volgens bronnen voortdurend samen onder een deken. Ook zouden ze elkaar hebben gekust op het feest, waar het strikt verboden was foto's te maken.

De 29-jarige Ellie had eerder relaties met McFly-bassist Dougie Poynter, radio-dj Greg James, One Direction-zanger Niall Horan en Ed Sheeran. De meest recente relatie van de 31-jarige Harry was met danseres Cressida Bonas, van 2012 tot 2014. Eerder had hij jarenlang een knipperlichtrelatie met Chelsy Davy.