Placeholder

Ellen Pieters in de huid van Adele Bloemendaal

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth vertolken de hoofdrollen in De Grote Drie, de nieuwe Nederlandse personality-musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong.

Musicalacteur David van den Tempel speelt in de nieuwe voorstelling de rol van hun assistent Colin. Dit maakte producent Dommelgraaf & Cornelissen zaterdag bekend.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong ooit als de drie theaterdiva’s samen op het toneel hadden gestaan. Met hun mooiste repertoire, maar ook met hun uiteenlopende karakters en de daaruit voortvloeiende wrijvingen. In deze hilarische voorstelling met een fictief verhaal over een aantal maanden uit hun levens komen we tot het concert dat we nooit zagen, maar wel altijd erg hebben gemist.”

In de voorstelling Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie krijgt Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters) een uitnodiging om voor een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. Samen met Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De voorstelling bevat hun mooiste liedjes als Dobbe, Dobbe Dobbe, Oh, MijnLlichaam, Jaloezie, Ik Hoef Alleen Maar Even Zo Te Doen, De Vleselijke Woning, Het Is Over, Wat Voor Weer Zou Het Zijn In Den Haag, De Minutenwals, De Wandelclub en Roll Another One.

Adèle, Conny, Jasperina – De grote drie gaat op 12 februari in de Stadsschouwburg Utrecht in première.

Ellen Pieters