Eindelijk!

Al jaren werd er door de internationale pers gespeculeerd over het aanstaande huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie maar afgelopen weekend was het dan eindelijk écht zover.

De laatste keer dat iedereen op scherp stond was eind vorig jaar. Toen melde het Amerikaanse InTouch Magazine dat het huwelijk ieder moment kon plaatsvinden. 'Op 27 november heeft een stylist van de actrice de trouwringen opgepikt bij juwelier Neil Lane' schreef het blad in december vorig jaar. 'Nog dit jaar huwelijk voor Brad en Angelina' kopte het blad.

Een paar maanden daarvoor wist de Engelse krant The Sun zéker dat het in de zomer zou gaan gebeuren. Brad en Anglina hadden de hele zomer een boot gehuurd en daar zou de bruiloft plaatsvinden. Het zou gaan om het schip Hebridean Princess, waar onder meer koningin Elizabeth haar 80ste verjaardag vierde en dat ze later nog eens huurde voor een vakantie. Ook toen bleef de bruiloft uit.

De bruiloft, afgelopen weekend in het zuiden van Frankrijk, wist het hollywoodkoppel goed geheim te houden. Alleen familie en enkele vrienden waren op de hoogte. Dochters Zahara en Vivienne gooiden bloemblaadjes en dochter Shiloh en zoonlief Knox droegen de ringen van hun ouders.

Van een huwelijksreis hebben de twee nog niet kunnen genieten. Brad werd donderdag namelijk weer op de set van de film Fury gespot. Foto's laten zien dat de acteur een ring om zijn vinger heeft.

De verloving vond volgens de laatste berichten al in april 2012 plaats, maar het stel leek geen aanstalten te maken spoedig daadwerkelijk te trouwen.

Brad Pitt en Angelina Jolie leerden elkaar in 2005 kennen op de set van film Mr & Mrs Smith.