×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eindelijk officieel: Justin Bieber en Hailey Baldwin bevestigen huwelijk

10.07.2018 -

Via een bericht op Instagram heeft Justin Bieber laten weten dat hij inderdaad voornemens is te gaan trouwen met Hailey Baldwin. De zanger postte een foto van hen samen en schreef daar een zeer persoonlijk bericht bij.


'Ik wilde eigenlijk even wachten met dit bekend maken, maar het nieuws is ons vooruit gesneld. Hailey, ik ben zo verliefd op jou en hou van alles aan jou! Ik leg me volledig toe op een leven met jou en wil elke kant van jou leren kennen op een geduldige en zachte manier. Ik beloof je dat ik onze familie met eer en integriteit zal leiden en Jezus ons de weg zal laten wijzen. Mijn hart is volledig van jou, jij zal altijd op de eerste plaats staan!', aldus Justin.

De zanger vervolgt: 'Jij bent de liefde van mijn leven, Hailey Baldwin, en ik wil mijn leven met niemand anders delen. Jij maakt mij een beter persoon en we vullen elkaar zo goed aan. Ik kan niet wachten tot het mooiste seizoen van mijn leven begint. Op de een of andere manier vallen alle puzzelstukjes ineens op hun plek. Mijn broertje en zusje krijgen het voorbeeld van een gezond, stabiel huwelijk te zien en zullen hetzelfde willen als ze groot zijn. Gods timing is werkelijk perfect, we zijn verloofd op de zevende dag van de zevende maand en zeven is het nummer van spirituele perfectie!'

Ook Hailey laat via social media weten 'erg gelukkig te zijn'. 'Ik weet niet precies wat ik in mijn leven gedaan heb om zoveel geluk te mogen ontvangen. Ik dank God dat ik mijn leven met zo'n geweldig persoon mag delen. Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken', schrijft de aanstaande Bieberbruid op Twitter.