Eindelijk lichtpuntje voor vader Monique Westenberg na woonwagenbrand

Afgelopen zomer kreeg Matthieu Westenberg, de vader van Monique, de schrik van zijn leven toen zijn woonwagen volledig afbrandde. Gelukkig gloort er nu weer licht aan de horizon.

Hoewel Matthieu nog altijd kapot is van het feit dat zijn woonwagen vol herinneringen volledig is afgebrand, is er nu toch een lichtpuntje. In een video op de Instagram van Monique is te zien dat er een nieuwe wagen voor hem gebouwd wordt. ‘Bij papa’s nieuwe wagen kijken.. Nog een maandje en dan kunnen we gaan inrichten en dan heeft hij na de vreselijke brand eindelijk weer zijn eigen mooie thuis’, schrijft Monique erbij.

Het vuur ontstond destijds waarschijnlijk door een kortsluiting in de woonwagen. ‘Bij de brand van zijn huis is niks aan herinneringen gespaard gebleven’, liet Monique destijds weten. Door de brand was zelfs de urn van Maria, de stiefmoeder van Monique, zwaar beschadigd. Monique besloot de urn voor Matthieu’s 70ste verjaardag op te knappen. ‘Een mooier cadeau konden we hem niet geven.’

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Samantha de Jong in kritieke toestand in ziekenhuis na ernstig auto-ongeluk
André Hazes onthult: ‘Dít gebeurde er écht in wc-hokje op Curaçao’
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen