×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste kindje Paloma Faith geboren

6.12.2016 -

De Britse zangeres Paloma Faith is bevallen van haar eerste kind. Het kindje kwam met een keizersnede ter wereld, schrijft ze op haar website. In augustus had ze aangekondigd dat ze een kind verwachtte met haar vriend Leyman Lahcine.


'Na een moeilijke bevalling die eindigde met een keizersnede is ons eerste kindje geboren. Ik ben in de zevende hemel en dolblij', laat de zangeres op haar website weten. Ze bedankt haar geweldige artsen, verloskundigen en verpleegsters van het ziekenhuis waar ze beviel.

Paloma vertelt er niet bij of het een jongetje of een meisje is.

Paloma zal een pauze inlassen in haar carrière om zich te kunnen focussen op het moederschap. Ze keert komend seizoen ook niet terug als coach in The Voice. De release van haar vierde album The Architect is uitgesteld.