×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste deelnemers Expeditie Robinson (waaronder Jody Bernal) zijn bekend!

9.08.2018 -

Influencer Donny Roelvink, zanger Jody Bernal, vlogger Nienke Plas, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en comedian Steven Brunswijk zijn de eerste deelnemers van Kamp Zuid van Expeditie Robinson.


RTL maakt binnenkort bekend welke castleden – in totaal veertien BN'ers en zeven onbekende Nederlanders – er nog meer moeten zien te overleven op een eiland. Het zevende en laatste lid van Kamp Zuid wordt op 30 augustus bekendgemaakt tijdens de fandag van het tv-programma.

Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5, de exclusieve voorpremière van de eerste aflevering valt in aanwezigheid van presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening te bekijken in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.