×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerst nominaties Televizier-Ring bekend

29.11.2017 -

Het Gouden Televizier-Ring Gala is nog maar net achter de rug, of de eerste vijf programma's hebben zich al gekwalificeerd voor de nominatielijst van de volgende editie.


Flikken Rotterdam, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Hotel Romantiek, Ilse's veranda en Penoza, allemaal programma's van de publieke omroep, zijn de winnaars van de eerste kwalificatieronde, zo maakte Televizier woensdag bekend.

De uitverkiezing van Penoza is geen verrassing. De misdaadserie schopte het al twee keer tot de finale in 2014 en 2016. Toen zagen de makers de felbegeerde ring echter naar Flikken Maastricht en Floortje naar het einde van de wereld gaan.

In de komende maanden volgen nog drie voorrondes tot de nominatielijst van twintig programma's gevuld is. Televizier deelt daarna nog vijf wildcards uit.

Dit jaar won Zondag met Lubach de Gouden Televizier-Ring.